23 februari 2021

Campagne

 

Online pesten, vernederen, uitschelden, stalken of bedreigen. Helaas is dit de harde realiteit van onze samenleving. Volgens het CBS heeft meer dan 5 procent van de internetgebruikers in 2018 tussen 12 en 25 jaar dit wel eens meegemaakt. Welgeteld gaat het hier om meer dan 140 duizend jongeren!

Zijn onze omgangsvormen in verval geraakt? Dat is de kernvraag die we in de editie 'Omgangsvormen in verval?' van Zicht Magazine behandelen. Deze editie bevat interessante artikelen en columns die ingaan op de verruwing van de samenleving. Een aanrader om te lezen! Voor slechts €5,- kunt u het nummer bestellen in onze webshop.

Zicht Magazine is hét studieblad die actuele thema’s uitvoerig behandelt en belicht vanuit de christelijke levensbeschouwing. Het magazine biedt volop de mogelijkheid je te verdiepen in maatschappelijke, politieke en levensbeschouwelijke thema's. Ideaal 'leesvoer' tijdens de lockdown.

Thema’s voor 2021 zijn onder andere ‘Slibt Nederland dicht’ over woningbouw en landbouw en Twintig jaar na 9/11. Voor slechts €25,- per jaar ontvang je vier boeiende Zicht Magazines! Wil je meer info over Zicht Magazine? Klik hier!

Word nu abonnee!